PRODÁNO! Prodej rodinného domu 265 m², pozemek 980 m², Důl Max, Libušín

jjReality - Bc. Jiřina Jelínková

PRODÁNO! Prodej rodinného domu 265 m², pozemek 980 m², Důl Max, Libušín

PRODÁNO! Vítejte 1 km severozápadně od Kladna, v ulici Důl Max, v místě spadajícím pod město Libušín, které je opředené bohatou historií, obklopené lesy, zelení a v místě Dolu Max se strojovnou zapsanou v roce 2002 jako kulturní památka. Exkluzivně nabízený dům z roku 1913 s historickými dřevěnými ornamenty ve štítech prošel postupnou rekonstrukci. Cihlový dům, o dispozici 2+1 v přízemí, jednou místností v podkroví s možností půdní vestavby, je po celý den provázen sluncem. Pojďme se podívat podrobněji dovnitř. Vstup do domu po pár schodech Vám ihned naznačí, že dříve, bylo myšleno na to, že v zádveří si vše odložíte, můžete si sednout, odložit si, schovat technickou část domu a využít šatnu třeba pro sezónní věci. Bonusem je velké okno do zahrady a dostatek světla. Centrálou domu je chodba ve tvaru písmene I zakončená původním točitým dřevěným schodištěm. Chodba dělí dům na Jihovýchodní stranu s ložnicí a obývákem, a na Severozápadní stranu se samostatnou koupelnou, WC, kuchyní s teráskou a výstupem na zahradu. Všechny pokoje vidíte opatřené masivními posuvnými dveřmi na kolejnicovém systému. Pozastavím se u obývacího pokoje, kde přivítáte krbovou vložku s průduchy. Dnes aktuální téma, úspora energií. A všimli jste si, co se vše do obývacího pokoje vejde? Vícerozměrná sedací souprava, pracovna, posezení u krbu, zkrátka pěkné útulné komunikační a klidové prostředí pro celou rodinu. Stejně tak koupelna s rohovou vanou, ponechanými původními prvky stavby, kam se vešel i velký sprchový kout. Samostatné WC disponuje i umyvadlem. Obě sociální zařízení vystupují v nadčasovém keramickém designu, který lze pouze krášlit doplňky v různých barvách. Kuchyně není hotová, je zařízena provizorně se sporákem, dřezem a lednicí. Což považuji za velkou výhodu, neboť kuchyně s jídelnou je prostor, který si chce každá žena naprojektovat dle svého. Obrovské plus jsou tu dvoukřídlé dveře s výstupem na zahradu. Ranní snídaně u otevřených dveří s pohledem do zahrady! Kdo to má? Přízemí zakončím krásným špajzem vedle dřevěného schodiště. V podkroví vedle dětského pokoje je samostatný vstup na půdu s možností půdní vestavby.

Technické údaje: suché hluboké základy 120, cihla, 60 cm síla zdí, městská voda, plynové topení, radiátory Korada, nová elektřina v celém domě, na podlahách dubové parkety a keramická dlažba v chodbách, koupelně, WC a kuchyni. Místo kanalizace jímka. Svody dešťové vody ze střechy do nádrží a do zahrady pro zalévání. Elektřina 230 a 380. Okna dělená, plastová. Střecha s Alukrytem. Stropy zateplené. Venkovní příprava na okenní žaluzie, fotovoltaiku. Součástí pozemku je garáž, dílna, povrchový bazén, přístavky na dřevo s nářadím a skleník.

Zahrada sousedí s lesem, celý pozemek oplocený. Parkování na pozemku. Rychlý dojezd do Kladna, Lidl Kladno Rozdělov, školy a školky Libušín, Kladno. Bus Praha, Slaný, MHD Kladno 800 m. Vlaková stanice Kladno. Rychlý nájezd na D6. Chcete klid a zároveň centrum na dosah? V zahradě u kávy se těším právě na Vás. Jelínková